Kohteita valmistumassa

vasen1

Kuuden kerrostalon kokonaisuus

Mittava linjasaneerausprojekti valmistui,
maaliskuussa 2011. Rakennuttajan kanssa yhdessä päätettiin siirtyä tiivistettyyn tavoiteaikatauluun kohteen toteutuksessa ja se aiheutti uusia haasteita jo muutenkin vaativan kohteen toteutukseen. Nämät haasteet voitettiin ja kohde valmistuu noin kahdentoista kuukauden toteutus ajassa. Neljä kuukautta ennen urakkasopimuksen mukaista valmistumisaikaa. Hieno suoritus LTC:ltä ja rakennuttajan organisaatiolta!

Kaikille hankkeeseen osallistuneille kuuluu suuret kiitokset ja onnittelut!

RAKENNUSHANKKEEN YLEISTIEDOT
Urakankokonaishinta 6 000 000,0 €

Rakennushanke on kuuden kerrostalon kokonaisuus ja käsittää Asunto Oy Ulvilantie 27 linjasaneerauksen, kylpyhuoneiden peruskorjauksen sekä kylpyhuoneiden ja yhteistilojen osalta sähköjen uusimisen nykymääräysten mukaisiksi.

Kohde:
As Oy Ulvilantie 27, Ulvilantie 27 Helsinki
Rakennusvuosi: 1957
Rakennustilavuus: 58159 m3
Huoneistoala: 12941 m2
Rakennustyyppi: kerrostalo; 3 tornitaloa (8 kerrosta + kellari) ja  3 lamellitaloa (1 kpl  4 krs + kellari  ja 2 kpl 3 krs + kellari)
Kerrostaloja: 6
Asuinhuoneistoja: 234
Ilmanvaihto: painovoimainen lamellitaloissa, koneellinen tornitalossa
Porrashuoneita: 20
Saunaosastoja: 6 kpl
Pesutupia: 1 kpl
oik1


vasen3

Ruskeansuon maamerkit

Historiallisesti arvokkaat "ruskeansuon maamerkit" ovat juuri valmistuneet mittavista lisähankinnoista huolimatta sovitussa aikataulussa. Kohteen vaativuutta nosti rapattavien massojen suuri määrä, ja näistä määristä terasttirappauksen huomattava osuus.

Kohteen toteutuksen moninaisuus antoi hienon lisän ja suolan tekijöille innostaen heitä hyvään suoritukseen. Kohde toteutui ilman pihojen pintatöitä kahdentoista kuukauden aikana, ollen todella hieno suoritus tekijöiltä ja rakennuttajan organisaatiolta. Heille kaikille suuri kiitos!


RAKENNUSHANKKEEN YLEISTIEDOT
Urakankokonaishinta 3 500 000,0 €

Rakennus kohde on ruskeansuon ”maamerkit” kuuden kerrostalon kokonaisuus Mannerheimintien Tilkan-mäellä ihasteltavissa.Projekti oli julkisivusaneeraus, sisältäen julkisivujen terasti sekä kolmikerro-srappauksen uusimisen, parvekkeiden raskaskorjaus, laajuudessa parvekekaiteiden jalasien uusimisen, yhden yksiön laajennuksen varastointitilojen muuttaminen asuinneliöiksi, varastotilan muutos kerhotilaksi sekä muita pienempiä saneeraus- ja muutostöitä, LVIS työt asiakirjojen mukaan. Kohteen toteutettavia töitä ja määriä

Uudelleen rappaus: Terastirappaus 7000 m2
Uudelleen rappaus: Kolmikerrosrappaus ja kalkkimaalaus 3000 m2
Parvekkeet: Raskas parvekekorjaus, reunapalkin uusiminen,uudet parvekekaiteet ja lasit

Varastointitilojen muuttaminen asuinneliöiksi LVIS töineen 120 m2 Tukimuureja, uusia ikkunoita ja ovia Piha- ja asfalttityöt.


oik3